Om os

Opdræt af Engelsk Springer Spaniel i Nordsjælland.

Vi er et kvalitetsopdræt i Nordsjælland med Opdrætter-og hundeholderuddannelse fra Dansk Kennel Klub. Det er den uddannelse som DKK kræver, hvis man vil have kennelmærke samt kunne tilbyde pension (Pension har vi dog ikke endnu). Vi har haft hunde siden ca.1999, først en sort Lab – Cille. Hun fik et kuld hvalpe. I 2008 fik vi vores 1. Engelske Springer – Alba og interessen for opdræt blev for alvor vakt.

Vigtigst er sundhed & sind

Vi bruger vores hunde på jagt og lægger stor vægt på brugsegenskaber, temperament og sind som det primære. Hvalpene præges på mennesker fra 1. dag, da de fødes i vores stue og er der i alle 8 uger. Når de ikke vil nøjes med fødekassen, udvider vi med en hvalpegård inden- og udenfor. De vil søge til døren og er derfor næsten renlige, når de flytter hjemmefra. Vi øver indkald med fløjte fra de er ca 4 uger og de præsenteres også for fjer og pels.

Nærvær og prægning

Vi prøver at give hvalpene rigtig mange oplevelser. Alt efter årstiden kan det være en tur til stranden, måske endda en tur i vandet, en tur i sommerhus (dvs ud at køre i bil), en tur på “marken” osv.
Når hvalpene er ca 7½ uge gamle laver vi en karaktertest på hver enkelt hvalp.
Hvalpene har stamtavle fra DKK (FCI), er vaccineret, har fået ormekur, chippet, kontrolleret af en dyrlæge og har sundhedsbog.

Vi hjælper altid

Hos Kennel ALEKRI får du vores egen hvalpemappe med informationer om det at få en lille hvalp, tips til træning, pelspleje olign. Dertil kan du købe en udstyrspakke med sele olign. (Se evt under shop). Desuden får man en hvalpepakke fra Spanielklubben med 12 mdr gratis medlemskab, klubblad modtages, gavekort til hvalpetræning og en lille bog om hvalpe. Du er altid velkommen til at kontakte os, når du er kommet hjem med hvalpen og senere. Vi arrangerer hvalpetræf 2-3 gange med hele kuldet.