Maggie bestod Markprøve for begyndere.

Lørdag 23. marts kørte Maggie, NP og jeg til Juellund ved Herfølge for at deltage på Spanielklubbens Markprøve for begyndere. Vi var i alt 8 fra region Nordsjælland som havde besluttet at stille op til prøven. Alba og Piper aka Tyksen blev hjemme, Alexander og Emma var kaldt ind som hundepassere.
Jeg bliver så frygtelig nervøs når vi skal til prøve…. åndsvagt, men det gør jeg. Heldigvis skulle vi op som nr 3 i vores klasse. Der var 2 deltagere i Åben klasse, som skulle op først. Nåh men det var i hvert fald før frokost. Maggie og jeg ventede et stykke tid ude i terrænet ….. hvor harerne sprang rundt om os.
Jooohhh Maggie var ret tændt, da det blev vores tur. Hun er super i sit søg, der er rigtig god fart på hende og hun søger vedholdene. Måske lidt stort, men hun vender fint på fløjten og rejste også en fasan og kom hjem. Apporteringsdelen gik også fint, dog “knaldapporterede” hun, dvs hun løb efter duen da skuddet kom og ikke da jag sagde “apport”. Men …. hun var super god og vi fik en 1. præmie. Kun 2 hunde bestod Markprøven den dag. Den ene var Alekri’s Dashing Davina, vores Maggie og den anden var Alekri’s Tiny Thistle, søster Maggi (ja hun hedder det sammen). Søster Maggi blev dagens bedste hund. Men man er godt nok en stolt opdrætter, når det er 2 kuldsøstre der sidder som de eneste 2 hunde som har bestået. De bliver nu kaldt “Succes Søstrene”.